Alone Together: povești despre America Latină, la feminin

Alone Together: povești despre America Latină, la feminin

Dragilor, mi-a scăpat să vă anunț o veste frumoasă. Cei care mă urmăresc pe Facebook pe mine (nu blogul) știu deja, pentru că am pus niște link-uri, și câteva zile au curs like-urile gârlă, deci mulțumesc.

Pentru cei care nu, să nu vă țin prea mult în suspans: săptămâna asta a apărut Alone Together: Tales of Sisterhood and Solitude in Latin America!

Așa, și?

E o antologie cu 36 de povestiri scrise de femei care au călătorit singure prin America Latină, printre care se numără și, ați ghicit, yours truly, subsemnata, publicată în volum pentru a doua oară în viață, de data asta *cough-cough* în engleză.

Povestea mea nu vă zic ce e, doar că e o întâmplare din Argentina de care-mi aduc aminte cu mare drag. Am scris-o mai demult, și nu știam ce să fac cu ea, așa că atunci când a apărut vestea concursului am adaptat-o puțin și trimisă a fost. În august am aflat că a fost selecționată pentru publicare, și de atunci un scurt du-te-vino între mine și editori pentru mici corecții de stil, chestiuni legale și alte cele. Probabil o avampremieră la munca ce urmează când voi termina cartea mea și numai a mea. 🙂

Restul din câte am auzit sunt de la istorii pestrițe din Mexic până-n Patagonia, întâmplări tragice, comice sau pur și simplu intime scrise de doamne și domnițe de toate vârstele, dar nu vă poci zice exact pentru că încă n-am primit exemplarul meu. 😛

Dacă e să mă bazez pe ce zic review-urile, e de bine:

Iar prefața e semnată de Hilary Bradt (yep, de la ghidurile Bradt), care zice că „We need inspiring stories like these”. Hehe.

Și pentru că mi-au murit lăudătorii, un nou link cu fragmente de recenzii aici:

http://www.womentravellatinamerica.com/praise-alone-together/

Cine sunt restul de autoare cu care am plăcerea să împart paginile cărții? Echipa de editori ne-a luat tuturor interviuri, așa că le găsiți pe pagina cărții.

Pentru cine dorește s-o cumpere, așadar, antologia se poate comanda de pe Amazon, atât în format electronic cât și hard-copy, și apropo, e printre cele mai bine vândute cărți pe secțiunea Latin America în momentul de față. Cum ziceam, abia aștept s-o primesc.

După ce o citim, desigur, revenim cu amănunte.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.