Wellness slabit


wellness slabit

Acasă Cosmetice Shake pentru slabire Wellness Shake pentru slabire Wellness Produsele Wellness de wellness slabit Oriflame sunt destinate atat femeilor cat si barbatilor si mai nou sunt produse speciale pentru copii. Cele mai cunoscute produse Wellness putem spune ca sunt shake-urile care te ajuta sa pierzi in greutate si sa te mentii in forma.

Cu ajutorul acestora si al unui stil de viata sanatos si echilibrat puteti slabi aproximativ 5 kilograme pe luna.

wellness slabit

Cum actioneaza shake-ul Wellness? Atunci cand doresti sa pierzi in greutate shake-ul trebuie sa fie administrat de 2 ori pe zi si anume 1 portie inainte de micul dejun si o portie inainte de cina.

Descopera si alte categorii

Daca doresti doar wellness slabit te mentii abordand un stil de viata sanatos acesta se poate consuma atunci cand simti nevoia de ceva dulce sau ca o gustare intre mese.

Pe langa consumarea acestor shake-uri Wellness trebuie sa mananci sanatos si echilibrat, este indicat sa faci sport minim 30 de minute pe zi; alimentele pe care le consumi este bine sa fie preparate la abur sau fierte; realizeaza-ti un orar al meselor pe care sa il respecti; nu este indicat sa consumi alcool; dormi aproximativ 8 ore pe noapte.

wellness slabit

Este un program dedicat persoanelor care doresc sa achizitioneze acest produs de la Oriflame. La inscrierea in programul Wellness si la cumpararea a 3 produse Wellness shake, Wellness Kids, pachetele Wellness pentru femei sau barbati etc. Acestea au un pret normal de 99,00 lei.

wellness slabit