Jbos slimming


jbos slimming

În urma injectării, acesta se relaxează, obținându-se astfel un aspect al feței mai sculptat și mai alungit. Efectele sunt vizibile după aproximativ trei-șapte zile de la intervenție, iar rezultatul poate fi observat după aproximativ zece zile.

Astfel se obține un efect pe care de obicei îl au femeile din Asia și nu numai.

jbos slimming

Pe parcursul procedurii, pacienta nu resimte durerea sau disconfortul și se poate efectua în orice perioadă a anului, nu există interdicții. Toxina botulinică este o substanță ce are ca scop blocarea mușchilor faciali. Ea este folosită în scopuri terapeutice de peste 20 de ani în neurologie, oftalmologie și alte domenii medicale.

Asociația americană de estetică medicală a clasificat Botox-ul drept cel mai popular tratament estetic din anii și Anterior acestei gale, clinica, jbos slimming Jbos slimming Brândușeșcu, a obținut premii în la Gala Femei de Succes și la Gala Performanței și Excelenței, iar anul trecut a primit premiul pentru cea mai bună clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes. Pentru detalii, informații și programări:.

jbos slimming